Pikante vraag & allemaal bedankt!

Zoals de meeste mensen weten, ben ik tijdje uit de roulatie geweest. Daardoor is deze column een stuk later om eerst wat te herstellen.
Ik heb een week getwijfeld of ik het zou moeten laten plaatsen. 

Zoals zo vaak gebeurd, heb ik allemaal gesprekken met buurtbewoners. Het ergste is dat ik dit soort dingen niet moet verzinnen, maar een keuze moet maken welke ik kan gebruiken voor mijn column. Laatst sprak ik een buurtbewoner en hij vertelde me een bericht dat hij op een nieuwssite had gelezen.
Hij had mijn vorige column gelezen en daar sloot het verhaal heel erg bij aan. In de zomer hebben mensen meer zin en daadwerkelijk meer sex. Dat kwam doordat de mensen meer buiten komen, meer afspreken met vrienden. Dit maakt mensen positief en door buiten te zijn doe je vitamine D op. Al die verschillende dingen maken geluksstofjes aan in je lichaam, waardoor het zou komen.

Hij zei:”Buurman jij staat het hele jaar door buiten of het nu plus of min 30 graden is. Jij loopt iedere dag met zoveel mensen te praten en doet dingen voor de wijk. Je maakt vitamine D aan voor heel Coolhaveneiland. Jij moet het hele jaar door veel geluksstofjes hebben in je lichaam. Dus ik vraag me af, heb jij daardoor het hele jaar door heel veel…….?” Je snapt wel welke vraag hij stelde. Ik antwoordde:”Het is heel simpel, dat is voor jou een vraag en voor mij een weet.”

In Maastricht hebben ze me geopereerd en daar moet ik best van bijkomen.
Allereerst bedankt familie. Zij zijn er altijd en heb een weekje rustig kunnen bijkomen in Zeeland. Daarnaast de mensen van het MUMC. Voor de professionele, maar ook persoonlijke benadering en uitvoering. Ze hebben me goed in toom kunnen houden, wat al een prestatie op zich is.

Natuurlijk kan ik alle mensen van Coolhaveneiland en daarbuiten niet genoeg bedanken voor alle steun en betrokkenheid! Al voordat ik naar Maastricht moest, hebben zo veel mensen mij succes gewenst. Jullie zeiden ook dat als ik hulp nodig had, ik het moest laten weten. Na de operatie heb ik werkelijk honderden berichtjes gekregen van mensen. Het spijt me dat ik niet iedereen heb kunnen antwoorden. In het ziekenhuis werden ze gek van het gepling van mijn gsm. Toen ik weer op mijn standaard plek was, zijn er ook zoveel mensen langsgekomen om te vragen hoe het ging en of ik hulp nodig had.

Iedereen bedankt!

Ps: Voor degene die dacht dat dit mijn laatste column was, jullie zijn nog niet van me af!