Buurtactie Delfshaven/Coolhaven

We gaan weer een nieuwe buurtactie houden! Voor jong en oud. Een Vrijwilligersteam werkt hierbij samen met de Jongerenwerkers Randy en Zineb.
Ook deze keer gaan we de wijk weer een stukje schoner en mooier maken en we hopen dat u erbij bent. Neem uw buren en familie gezellig mee (let wel op corona maatregelen).

Wat is het plan?
We gaan samen het afval in de wijk aanpakken met prikstokken (20 minuten meewerken is al fijn), geveltuintjes verzorgen (zie Groen) en genieten van activiteiten op het Kapelplein. Hierbij is het leuk om elkaar een beetje beter te leren kennen. Het laatste uurtje trekken we uit voor wat versnapering en een drankje. Voor de jonge kinderen hebben we de mogelijkheid om een ijsje te winnen in ruil voor een (klein) zakje afval dat zij inleveren! En u mag zelf natuurlijk ook een ijsje kopen.

Schoonmaakactie:
Delfshaven/Coolhaven
Datum/Tijd:
25 juli 2020 van 13:00u t.m. 18:00u
Start:
Tuin Schoonderloostraat
Finish:
Kapelplein, nabij Willem Buytewechstraat.

Groen:
Ook willen we de wijk een stukje groener maken. Er zal dan ook op de 25e juli de mogelijkheid zijn om hulp te krijgen bij het aanleggen/verzorgen van uw eigen geveltuintje. Voor de aanvraag van, en meer informatie over de geveltuintjes kunt u kijken op: https://www.groenemorgen.org/1000geveltuinen of https://www.opzoomermee.nl/schoon/

Volgende actie:
We zijn van plan om een barbecue te organiseren na afloop van de laatste schoonmaakactie op 29 augustus. Meer informatie zal hierover nog volgen maar we hopen van harte dat u er bij bent!

Als u nog vragen heeft, of u wilt graag komen helpen kunt u bellen naar:
Sheila – 06 4106 7964
Namens Het Gehele Team.

Tot dan!