Cursus beats maken

Het Media Atelier Delfshaven heeft een nieuw onderkomen gevonden. Hier wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. Het Media Atelier Delfshaven zal als leslocatie en as locatie om Podcasts op te nemen en onze creatieve werkplaatsen te huisvesten gebruik maken van de GeeGee Content Creation Lab, gevestigd aan de Willem Buytewechstraat 149 in Coolhaven. MAD is de plek voor Jong & Oud Delfshavenaren om je kennis en vaardigheden binnen de wereld van media te verbeteren. Ook in dit nieuwe schooljaar/ culturele seizoen organiseren wij weer cursussen die jouw gaan helpen om je talenten te ontdekken, ontwikkelen en te uiten. 

Voor kids is op 5 oktober de basiscursus ‘Beats maken’ gestart. Op dinsdag 9 november start eenzelfde cursus ook voor jongeren (& volwassenen)..

Vanaf begin december start het project Culture Delfshaven, waarbij jongeren van 17 tot en met 29 zelf met content creatie aan de slag gaan en wekelijks een Podcast zullen droppen op Itunes en Spotify. Ben je geïnteresseerd? Stuur even een mailtje. MAD vertelt je er graag meer over.

Volwassenen en jongeren kunnen zich tevens al aanmelden voor de cursus WordPress. Deze gaat waarschijnlijk  begin 2022 van start. In deze cursus leer je om je eigen website te bouwen.

Aanmelden / meer weten >

KLIK HIER