De Verbindingskamer actief op Coolhaveneiland!

Wat is het leuk om steeds meer bewoners van Coolhaveneiland te ontmoeten, wat een diversiteit! Bewoners die al sinds de jaren ’70 hier wonen, die alle ‘ins en outs’ weten te vertellen, studenten, gezinnen, zoveel verschillende nationaliteiten.

We werken vanuit en samen met bestaande plekken, zoals bijvoorbeeld het Wijktrefpunt en de Culture Hub, en zijn regelmatig op straat te vinden. Lopend door de wijk leren we de bewoners van Coolhaveneiland kennen.We raken in gesprek met iemand die de ramen zeemt, een vader of moeder die met de kinderen op stap gaat.Iedere maand kiezen we een straat uit waar we huis aan huis rozen uitdelen. Vaak ontmoeten we een vriendelijk gezicht of een bescheiden lach. Soms horen we verdrietige verhalen. We ontmoeten mensen die zich eenzaam voelen, mensen die graag een praatje maken. Er zijn ook bewoners die ideeën hebben en graag iets willen betekenen voor de wijk.

Wij vinden het fijn als bewoners met plezier wonen en oog hebben voor elkaar. Ieder mens is belangrijk. We willen er zijn voor de wijkbewoners, en als er nood is of vragen en ideeën zijn, denken we hier graag in mee. We hopen jullie snel te ontmoeten!

Helma en Marianne
De Verbindingskamer

PS. Wil je in contact komen, bel of app ons gerust! 

De Verbindingskamer
Wij zoeken bewoners op en maken graag een praatje
Wij kennen veel bewoners, bedrijven & organisaties
Wij verbinden uw (hulp)vraag of idee aan de juiste persoon in de wijk
Wij denken graag met u mee
Marianne & Helma van De Verbindingskamer
Email:marianne@deverbindingskamer.nl/helma@deverbindingskamer.nlTelnr. Marianne 06-46342926/ Helma 06-50500315
De Verbindingskamer is te vinden op Facebook & Twitter