Klusdag Schat van Schoonderloo (3 Okt)

Beste klussers,

Zondag 3 oktober hebben we weer een klusdag in de Schat van Schoonderloo. Iedereen is welkom, zowel klussers als klus-kijkers, koffie- en theezetters en natuurlijk koffie- en theedrinkers, niet alleen vroege vogels, ook uitslapers. We beginnen om 10 uur, houden een pauze om 12 uur en lunchen samen tegen tweeën. Tegen 5 uur storten we ons op andere bezigheden.
 
De klusdag van afgelopen zaterdag is goed bezocht en dat is goed te zien. De vijver is weer zichtbaar, je kunt zelfs vissen zien zwemmen. Rond de rozenperken werden 150 heggetjes geplant, de buitenkant van de Schat is weer toonbaar en grote hoeveelheden tuinafval begonnen een nieuw leven op de composthoop. Dank voor de foto’s van Addie Bergwerff en Erwin Heyl.
 
Dat smaakt natuurlijk naar meer. Het is ook veel te leuk om er nu al mee op te houden. Gelukkig zijn we nog lang niet klaar. Zondag 3 oktober planten we nog eens 150 heggetjes en schoffelen en snoeien we dat het een lieve lust is. Ook staat wat timmer- en verfwerk op de agenda. Doe je mee? Gezellig hoor!
 
Tot dan
Jan