Leger des heils en Pameijer maken gevelkunst

Deelnemers die worden ondersteund door het Leger des Heils Rijnmond Zuidwest en Pameijer hebben voor de buurt unieke, kunstzinnige gevelpanelen ontworpen. Op woensdag 19 augustus worden deze onthuld en vindt een opening plaats op het Heiman Dullaertplein. 

Onder begeleiding van kunstenaar Ron Sinoo gingen de deelnemers aan de slag met dezelfde materialen en maakten panelen die onderling sterk verschillend zijn. Elk mens heeft namelijk een eigen handschrift, smaak en belevingswereld. En dat blijkt ook uit de gevelpanelen die op verschillende plekken in de wijk zijn aangebracht. 

Kunstproject laat mogelijkheden van deelnemers Leger des Heils zien 
Het kunstproject laat een andere kant zien van de deelnemers van het Leger des Heils. Hun mogelijkheden en ook hun verhalen. Met deze panelen en hun verhalen willen ze buurtbewoners kennis laten maken en op een positieve manier deel uit te maken van de buurt. 

Onthulling panelen op 19 augustus 
De gevelpanelen zullen tijdens een feestelijke bijeenkomst worden onthuld op woensdag 19 augustus. Vanaf 13.00 uur zijn buurtbewoners en andere geïnteresseerden welkom op het Heiman Dullaertplein. De nieuwbakken kunstenaars zullen ook bij de onthulling aanwezig zijn en aan het woord komen . 

Lootjes, praatjes en wat lekkers 
Buurtbewoners mogen lootjes trekken in ruil voor een praatje over hun ervaringen met de buurt. Met het lootje maken zij kans op gratis boodschappen bij een lokale buurtsuper. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gratis ijsje, koffie, chocolademelk of een soepje.  

Het gevelpanelenproject is mede mogelijk gemaakt door Pameijer, Leger des Heils Rijnmond Zuidwest en Woonbron. 

_______________________________________________________________________________ 

Voor meer informatie over het project kunt u terecht op www.delfshaven.nl/panelen. U kunt ook contact opnemen met : Rob Kok 06-30098182  RKok@woonbron.nl