Little C, Bijna Klaar?

Wanneer opent Little C? Hoeveel mensen komen er te wonen? En is de verkoop al geeindigd? Zijn vragen die we ons allemaal stellen. Vooral door de corona-crisis is alles nog minder duidelijk maar met wat graven komen de antwoorden toch naar boven.

de eerste twee clusters van het complex zouden eind 2020 geopend moeten worden. Het opent echter niet allemaal simultaan, de derde cluster ziet in het publieke oog pas daglicht in het eerste of tweede kwartaal van 2021. Welke lofts en clusters het precies zijn die als eerst opgeleverd zullen worden is nog niet duidelijk maar het zit er in ieder geval aan te komen.

Hoe zit het met de verkoop? De verkoop van de clusters is al afgesloten, maar mocht je nog € 1.750.000 spaargeld hebben dan kun jij de gelukkige koper worden van de laatste beschikbare woonplek, namelijk de penthouse. Dit is de enige woning die nog over is voor verkoop. Wil je meer weten over de woningen in het complex? Klik dan hier: https://littlecoolhaven.nl/loftzoeker/

Verder bestaat Little C uit zo’n 330 woningen, dus bereid je maar voor op een drukkere tijd aan de andere kant van de Coolhavenbrug.

Heb je meer vragen over Little C? Klik dan hier: https://littlecoolhaven.nl/faq/