Participatiebijeenkomst Coolbase

Op dinsdag 17 mei organiseert projectontwikkelaar FSD een participatiebijeenkomst voor omwonenden van en belangstellenden voor Coolbase. Coolbase is een nieuwbouwproject in de Coolhaven, Rotterdam. Het wordt een iconisch gebouw met een open uitstraling en transparante gevel. Door ons het geliefde ‘Diamantje in de Coolhaven’ genoemd. 45 van de 60 huurwoningen bevinden zich in het middensegment. Door deze woningen blijft de stad toegankelijk voor vitale beroepen zoals leraren, politieagenten en zorgmedewerkers van het Erasmus MC.

Op de voormalige parkeerplaats van De Machinist wordt naast het gebouw een openbaar toegankelijk park gecreëerd. Boven de verdiepte parkeergarage komt een extra terras voor De Machinist met buurtfuncties. Als toevoeging op de horeca van De Machinist en De Viskantine komt er in de plint van Coolbase een nieuw restaurant.

Tijdens de bijeenkomst zal FSD de laatste ontwikkelingen rondom Coolbase presenteren aan de omwonenden en geïnteresseerden. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Scan dan de onderstaande QR-code voor de inschrijving!

Wat: Participatiebijeenkomst Coolbase
Datum: Dinsdag 17 mei
Aanvang: 18.30 – 20.00 of 20.30 – 22.00 (graag uw voorkeur voor een tijd aangeven)
Locatie: De Machinist (Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam)

coolbase-QR
VMX_Machinist_Shard_copyrightWAX kopiëren