Vragen stellen over de geplande woontoren naast de Machinist??

Heb je vragen aan de gemeente over deze plannen voor de nieuwe woontoren pal naast de Machinist? Geef je voor 25 juni op voor de info avonden (zie mailadres onderaan).
Het plan heet “Kavel Machinist” en de toren wordt zo’n 50 meter hoog en heeft een moderne uitstraling, een groot contrast met de monumentale omgeving.

De grond waar de toren op komt te staan heeft nu géén woonbestemming, maar is bedoeld voor parkeren, wandelen en vrije tijdsbesteding. Een mooi parkje had ook best gekund en er is behoefte aan groen in de wijk. Het bestemmingsplan moet voor dit project daarom aangepast worden en dus worden de plannen voorgelegd aan bewoners en andere belanghebbenden.

Kortom:
vraag jij je af of dit nou zo’n goed idee is van de gemeente of wil je juist weten of er in de woontoren ook (betaalbare) woonruimte is voor jou (en je gezin), meld je aan voor een van de drie info-avonden op 30 juni, 6 en 7 juli steeds van 19:00 tot 20:30

Je kan je hiervoor tot en met vrijdag 25 juni aanmelden (vrijdag) via kaveldemachinistSO@rotterdam.nl. Gelieve bij de aanmelding de dag van voorkeur door te geven. Na aanmelding ontvang je een link en instructies.

Even kijken hoe de woningen eruit gaan zien?
https://vmxarchitects.nl/#/coolbase/

De aanvraag voor wijziging bestemmingsplan bekijken?
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0599.BP2163KvlMachinist-on01/t_NL.IMRO.0599.BP2163KvlMachinist-on01.pdf