Oproep! Verhalen en vertellers gezocht!! Zegt het voort!!

De activiteiten van de bibliotheek worden de komende jaren uitgebreid en meer gericht op de wijk, de bewoners en de actualiteit. De bibliotheek wil ook graag in Delfshaven nieuwe programmering opstarten. Ze zijn hiervoor op zoek naar lokale krachten. En denk nou niet: “dat kan ik vast niet”, juist de bewoners in de wijk, met hun eigen geschiedenis, hun eigen talent en hun verhalen of de organisaties waar zij werken als medewerker of vrijwilliger kunnen meewerken aan een interessant programma voor de wijk! Zo wordt de bibliotheek een rijke ontmoetingsplaats.

Gesprek met de wijk
Lokaal talent (schrijver, dichter, spoken word artiest) draagt iets voor over een bepaald thema. Daarna gaan de deelnemers met elkaar in gesprek hierover. Laagdrempelig en toegankelijk, niet te zwaar. Hiervoor zoeken ze:
Lokale schrijftalenten uit de Delfshaven (schrijvers, dichters, spoken word)
Gespreksleider uit Delfshaven

Wijkcolleges
Dit programma gaat over het delen van inspirerende verhalen. Hiervoor zoekt de bibliotheek 1 organisatie waarmee ze kunnen samenwerken. Aan die organisatie moeten dan dus meerdere personen verbonden zijn die hun verhaal kunnen vertellen.

Interesse, loop binnen of bel:
Adres
Rosener Manzstraat 80
3026 TV Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 281 6100 maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur

https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/nieuwsoverzicht?nieuws-pagina=1