Zware maand voor de Coolhaven

Juni was een zwaar maandje voor ons eilandje. Hoewel we mooie dingen mee maakten zoals diverse uitgaansgelegenheden die weer open mochten en ter beschikking werden gesteld voor het publiek of de rappe vooruitgang van bijvoorbeeld Little C over het water was het niet allemaal even prettig. Hierbij het minder leuke nieuws uit Coolhaveneiland van Juni.

Het heftigste nieuws kwam vroeg in de maand. Op de zaterdagmorgen van 12 juni trof een schipper een drenkeling aan in de Coolhaven. Al snel stond het vol met hulpdiensten naast het water. Buiten meerdere politiebusjes en een ambulance was er ook een traumahelikopter aanwezig. Het is niet bekend hoe het slachtoffer in het water was beland.

Op 16 Juni werd de politie opnieuw gealarmeerd in verband met een steekpartij aan de Coolhaven. Veel informatie over het incident is niet beschikbaar gesteld, de exacte locatie of de ernstigheid van de verwonding kunnen we u dus niet leveren. Het gebeurde net na twaalf uur ‘s nachts.

Als laatst is er op donderdag 24 Juni een woningbrand ontstaan. De eerste melding van de brand kwam om half zeven en het is nog onduidelijk waardoor de brand is ontstaan. Verschillende meldingen kwamen allemaal vanuit de Coolhaven.

Het was dus geen makkelijke maand voor de Coolhaven (zowel de straat als het water). Laten we hierop hopen dat Juli meer geluk brengt.