KidsClub Coolhaveneiland, doe mee aan leuke activiteiten! 

Vanaf eind december start er op Coolhaveneiland een Club voor kinderen uit groep 3, 4 en 5! Eens in de twee à drie weken kunnen de kinderen meedoen aan superleuke gratis activiteiten, zoals freerunning, circus Rotjeknor, fotografie, muziek maken met instrumenten, bakken, moestuinieren of het spelen van oudhollandse spelletjes. Zo leren kinderen leeftijdsgenootjes kennen en maken ze kennis met leuke én leerzame activiteiten in de buurt.

De KidsClub is een initiatief van bewoners van Coolhaveneiland, ondersteund door de gemeente Rotterdam, WMO Radar, TOS en SKVR. 

Meedoen of meer weten? Stuur voor 12 december een mailtje naar activiteiten.coolhaveneiland@gmail.com. We sturen je dan een aanmeldformulier toe. Je kunt het aanmeldformulier ook ophalen en inleveren bij WMO Radar (Het Wijktrefpunt, Oostkousdijk 14-18). Na jouw aanmelding sturen we je zo snel mogelijk meer informatie toe over de verschillende activiteiten en de data waarop de KidsClub samenkomt.

De kennismaking is op 29 december van 10.00 tot ongeveer 12.30 bij Het Wijktrefpunt. Daarna volgen er tot eind mei nog 10  gave activiteiten.

Doe jij ook mee?

Let op: wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!