Natafelen?!

In deze soms verwarrende corona-tijd is het niet voor iedereen makkelijk om je hart te luchten, hulp te vragen of zomaar even een praatje te maken. Zorgvrijstaat organiseert daarom online bijeenkomsten met een thema, ‘NATAFELEN’ heten de bijeenkomsten.
Natafelen is het goede gesprek dat vaak ontstaat na een etentje met vrienden of familie, de borden zijn afgeruimd, maar het samen zijn is nog niet voorbij. Bij Zorgvrijstaat is Natafelen een serie thema-bijeenkomsten rondom geestelijke gezondheid , in huiskamers of buurtplekken in Rotterdam West en nu in coronatijd online in je eigen huis.  
Wil je liever luisteren dan meepraten? Ook dan ben je welkom bij Natafelen. Klik op de link in onze Agenda (hiernaast op de pagina) om mee te doen. En, ken je mensen die misschien ook wel willen meedoen aan Natafelen, vertel het door!
Ben je nog niet zo thuis op internet, mail dan je (hulp)vraag met je telefoonnummer naar natafelen@zorgvrijstaat.nl en we helpen je.
Zorgvrijstaat organiseert allerlei activiteiten in West, benieuwd naar meer, kijk op:
https://www.zorgvrijstaat.nl/

Data en thema’s
Donderdag 22 oktober om 17. 30 uur online
Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de link die bij het thema staat en voor je het weet ben je binnen bij Natafelen.
Werken en leven met een psychische kwetsbaarheid, kan dat eigenlijk wel en hoe doe je dat dan?  Hoe kom je aan de nodige zelfdiscipline om te kunnen blijven werken, wat deel je wel met collega’s en wat niet, wat vertel je bij een sollicitatie? Sanne van Pelt koos ervoor om te blijven werken terwijl ze psychische uitdagingen heeft.  Hoe ze dat doet vertelt ze vanavond bij Natafelen. Klik op deze link om mee te praten.  https://us02web.zoom.us/j/85211863490
 
Woensdag 28 oktober om 17.30 uur online: 
Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de link die bij het thema staat en voor je het weet ben je binnen bij Natafelen.